masquerade, paper faces on parade
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

masquerade, paper faces on parade

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

przed

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Admin
Admin
Admin

przed Empty
PisanieTemat: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 5:19 pm

.
Powrót do góry Go down
https://monopolzodiak.forumpolish.com
fanny

fanny

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 8:32 pm

stała przed i paliła cienkiego papierosa, maska jej przeszkadzała i co jakiś czas ją poprawiała. stukała obcasem o schody i patrzyła przed siebie.
Powrót do góry Go down
fanny

fanny

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 8:39 pm

weszła do środka
Powrót do góry Go down
brookie

brookie

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 9:04 pm

bb wyszła przed klub trochę się przewietrzyć i zakurzyć. trochę zmarzła, bo nie wzięła z szatni swojej kurtki, czy innego płaszcza, ale to nic, bo odczuwała coraz mnie chłodu wraz z tym jak ogarniał ją stan przyjemnego alkoholowego upojenia. pewnie wzięła drinka na wynos.
Powrót do góry Go down
gustav

gustav

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 9:10 pm

poker fejsik wyszedł, aby zapalić papieroska i zażyć świeżego powietrza, bo w środku było duszno i parno. - cześć, fajne pończochy - zagaił do bb, odpalając camelka zapalniczką, kupioną w pierwszym lepszym kiosku ruchu, bo wiecznie gubił zapalniczki, więc kupował taki badziew. jeszcze trochę, a przeniesie się na zapałki. zlustrował dziewczynę wzrokiem i wsadził sobie fajka do ust.
Powrót do góry Go down
brookie

brookie

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 9:13 pm

-cześć, fajne slipki - odpowiedziała, posyłając mu uroczy i niewinny uśmieszek, bo pewnie był przebrany za faceta w rajtuzach, czy innego supermena, bądź też spider. zaciągnęła się papierosem, nie wypuszczajac mu nawet dymu w twarz, alleluja - trochę mi zimno, możesz użyczyć mi swojej marynarki, czy cokolwiek to jest.
Powrót do góry Go down
gustav

gustav

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 9:21 pm

mógł być spider-manem!
- to jest peleryna niewidka - wytłumaczył, zdejmując z siebie niebieską pelerynkę, to co, że spider nie miał peleryny. on był spidermanem w pelerynie, bo lubił łamać stereotypy. narzucił na nią ów ciuch i wyciągnął jej z dłoni drinka, bowiem sam nie wpadł na pomysł, aby wziąć alko na wynos, a szkoda. zamoczył wargi w trunku i przeczesał placami włosy, a raczej chciał to zrobić ,ale zapomniał, że ma na głowie jakis worek, tzn taką maskę jak czepek, czy jak to inaczej opisać, w każdym bądź razie taka jak miał spider. pomyślał sobie, że zapewne fryzura mu sie zepsuła!
Powrót do góry Go down
brookie

brookie

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 9:23 pm

-dziękuję ci dobry człowieku - odpowiedziała więc, owijając się peleryną niewidką w taki sposób, żeby jej gdzieś nie spadła i nie znikla, bo mieliby wtedy problem, nie sądzisz? - więc co sądzisz o takich imprezach? jak dla mnie mogłabym chodzić tylko na takie - zachichotała i nie wiedziała z czego właściwie się śmieje, ale to nic, od tego są imprezy - czuję się jak pieprzona kirsten dunst - dodała jeszcze, patrząc na jego maskę - przyczepisz się do ściany do góry nogami i wtedy się pocałujemy? - lubię tę scenę.
Powrót do góry Go down
gustav

gustav

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 9:30 pm

ja też!
- lubię takie imprezy, są cholernie intrygujące i niebanalne - odparł, dopijając alkohol, po czym zrobił kilka kroków i wyrzucił kieliszek, bowiem stwierdził, że nie będzie z nim stał jak kretyn. niezłe rozumowanie, ale wybaczamy mu, bo jest kochany. - ja nie, znaczy nie czuje się jak maguire, bo jestem przystojniejszy - zaśmiał się, nie ma to jak wrodzona skromność, której zresztą nigdy mu nie brakowało. - tylko i wyłącznie jeśli będziesz grzeczna - stwierdził, zastanawiając sie jakim cudem miałby sie przyczepić. chyba będzie zwisał głową w dół z kanapy, a ona będzie leżeć na podłodze xd
Powrót do góry Go down
brookie

brookie

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 9:33 pm

hahaha, to byłoby zajebiste i jeżeli wypiją odpowiednio dużo lub odpowiednio oprocentowane, że tak powiem trunki, wszystko jest możliwe - skoro tak mówisz.. - przechyliła głowę, oglądając go jak zwierzątko w zoo, miejmy nadzieję, że nie utożsamiała go z czerownodupnym pawianem - pozostaje mi tylko ci zaufać, bo to dobry znak. to znaczy maguire nie jest jakiś powalający. wolałam go w masce - uśmiechnęła się wesoło - ale to chyba nie najlepszy temat na rozmowę w taki miły wieczór - rozejrzała się i rzuciła papierosa na chodnik przydeptując go swoją platformą - wracamy?
Powrót do góry Go down
gustav

gustav

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 9:40 pm

- uwierz mi, że mnie wolałabyś bez maski - wychrypiał seksownie, ujmując jej dłoń w swoją większą - si, w takim razie chodźmy do środka - zafalował brwiami, niestety tego nie zauważyła, ponieważ miał zakrytą twarz. wrócili do lokalu, gdzie możesz zacząć.
Powrót do góry Go down
brookie

brookie

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 9:40 pm

dzięki! ;p
Powrót do góry Go down
connor

connor

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitimePią Cze 18, 2010 10:26 pm

siedział przed i palił fajki
Powrót do góry Go down
Sponsored content

przed Empty
PisanieTemat: Re: przed   przed Icon_minitime

Powrót do góry Go down

przed
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
masquerade, paper faces on parade :: Your first category :: Bal Maskowy-
Skocz do:  
Free forum | Kultura | Misc | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje