masquerade, paper faces on parade |
|
| sypialnia 2 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
rachel
| Temat: sypialnia 2 Pią Cze 18, 2010 10:37 pm | |
| przybyła tutaj razem z mozartem, kimkolwiek był on ten zajebisty bóg seksu <3 musieli się wyrobić przed 23, potem pewnie w łóżku zdejmie jej maskę i będą nici albo będzie jeszcze przypadkowo zawiedzeni... no ale, pewnie od progu już się obmacywali i całowali z języczkiem, bo miała na to ochotę i to jaką ogromną! | |
| | | alexander
| Temat: Re: sypialnia 2 Pią Cze 18, 2010 10:45 pm | |
| o nie, pogratuluj mi. odświeżałam sto lat, a przecież napisałam ci, żebyś zaczęła, hahaha. borze... skoro już od progu się całowali i macali, poprowadził ich do samego łóżka, co jakiś czas sprawdzając czy idą w dobrym kierunku, żeby potem nie runąć na podłogę, bo byłoby to cokolwiek bolesne. w każdym razie padli na materac i babyface znalazła się pod nim, czyli tak jak lubił tygrysek najbardziej. ani się obejrzała, a nie miała na sobie ani sukienki, a ni stanka, a mozart składał na jej piersiach gorące pocałunki. | |
| | | rachel
| Temat: Re: sypialnia 2 Pią Cze 18, 2010 10:47 pm | |
| brawo xd zaraz też nie będzie miała maski i potem bedzie taki wielki zonk... mówię ci, to są jacyś dobrzy znajomi... xd no ale. przygryzła wargi, miała przyjemność przynajmniej wielką z tego że go kompletnie nie znała, więc okej było między nimi. zaraz zabrała się za jego rozbieranie, więc zdjęła jego koszulę, spodnie i bokserki żeby teraz go spokojnie sobie pomacać w wiadomych miejscach, bo lubiła takie wielkie ryzyko. módlmy się że to nie jest jej kolega bardzo dobry przyjaciel albo przyjaciel hmmmm jej byłego. | |
| | | alexander
| Temat: Re: sypialnia 2 Pią Cze 18, 2010 10:53 pm | |
| on chyba nie zna żadnej twojej postaci, więc no worries. to znaczy zna, ale nie kobietę. pf. mozart uśmiechnął się do babyface po raz ostatni przed tym jak w nią wszedł, opierając czoło o jej ramię i wystający obojczyk. oby nie nabił sobie nim siniaka. to znaczy wiesz, jak za mocno przyciśnie czoło do jej obojczyka. mniejsza o to, pierdolę bez sensu. poruszał się w niej energicznie, skoro to badsex, że tak to nazwę. po chwili podniósł głowę i wrócił do całowania całej jej twarzy, łącznie z powiekami,. | |
| | | rachel
| Temat: Re: sypialnia 2 Pią Cze 18, 2010 10:56 pm | |
| a to nie znają się, cudownie :d zna moją postać, to musi jakiegoś chłopca znać w takim razie ;p nie wiem którego, ale się dowiem za kilka minut. okej, oddawała pocałunki i tylko bardziej wypchnęła swoje bioderka do przodu, sprawiało jej to niezwykłą przyjemność to wszystko! wiem, w ogóle zastanawiam się nad swoim awkiem ciągle ale nieważne. uśmiechała się do siebie i jęczała w jego ramię, cóż, skoro już się kochali na ostro, więc dobrze że chociaż brała tabletki, bo myslimy myślimy! teraz wbiła w jego ramię paznokcie i pozwalała mu na dosłownie wszystko. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: sypialnia 2 | |
| |
| | | | sypialnia 2 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|